Om os

Det er Furesø Boligselskabs ambition at tilbyde et bredt udvalg af boliger til vores beboere, så vi altid kan tilbyde en tidssvarende og passende bolig – uanset om du er enlig, børnefamilie, eller du drømmer om en specialindrettet bolig som senior. Det betyder, at du i princippet kan bo hos os, fra du flytter hjemmefra første gang, til og med at du bliver indskrevet på et plejehjem – så snart dine behov ændrer sig, kan du nemlig bytte internt med dine medbeboere.

Sunde og komfortable boliger

Vi renoverer og vedligeholder løbende alle vores boliger, så du som beboer altid har en sund og komfortabel bolig. Blandt andet har vi stort fokus på at skifte vinduer og på klimaskærmen generelt, så boligerne, ud over at være rare at bo og leve i, også har lave udgifter til varme mv.


Det samme gælder vores opmærksomhed på størrelse og udformning af boligerne – for meget har ændret sig, siden boligselskabets første boliger så dagens lys tilbage i 40’erne. Derfor vil eksempelvis sammenlægninger af meget små lejligheder også
kunne give mening i fremtiden i vores boligselskab.

Farum Midtpunkt er et godt eksempel på vores holdninger omkring kvalitet og komfort i de boliger, vi udlejer. Byggeriet er opført tilbage i perioden 1972-1975 – som et eksperimenterende “montagebyggeri” og er berømt for sin modernistisk inspirerede terrassehus-arkitektur.


Ideen med byggeriet var at skabe gode, moderne familieboliger, hvor man kunne komme hinanden ved — at kombinere enfamiliehusets privathed med et ydre fællesskab. En kongstanke, der fortsat lever fuldt ud i Farum Midtpunkt.